Софиянец преживя кошмар в Поморие.Сигнал до редакционната поща на Burgas24.bg. Мъж се

...
Софиянец преживя кошмар в Поморие.Сигнал до редакционната поща на Burgas24.bg. Мъж се
Коментари Харесай

Софиянец в резервира хотел с Booking в Поморие: Тотален разпад. Върнах се обратно

Софиянец претърпя призрачен сън в Поморие.

Сигнал до публицистичната поща на Burgas24.bg. Мъж се оплакал и разказал за горчивия си опит да резервира отмора на Черноморието.

Ето думите му:

Здравей редакция,

Прочетох вашата публикация за двете фамилии, които останали без заслон в Приморско. Нека Ви опиша какво се случи на мен на 04.08. тази година.

Имах удостоверение за резервация от booking.com за настаняване в хотел в град Поморие. При идването ми обаче пред хотела ми оповестиха, че места няма и няма по какъв начин да бъда настанен.

Разговарях персонално с шефката на хотела. Помолих я да ми даде писмен отвод за настаняване, само че тя изрично отхвърли. Каза, че в Поморие има и други хотели, да ангажирам другаде и под предтекст, че съм повишил звук, което изобщо не е правилно, ми затръшна телефона. 

Ето това може да се чака по нашето Черноморие. Няма наказания, от booking.com не взеха никакво отношение и в последна сметка аз поех назад за София. Това е единствено една от аргументите българските туристи да избират непознати курорти. 

В идващите години, в случай че отношението на тези тъй наречените шефове не се промени, ще следим още по-голям отлив от искащи за летуване по родното Черноморие.

Тотална излагация. Тотален разпад и никой не носи и не трябва измамен към отговорност!! Тези две фамилии не са изолиран случай, а един от дребното, които просто желаят да се знае по какъв начин се подхожда по курортите ни!

По Българското Черноморие могат да ти се случат неща, за които в друга страна е безусловно изключено да се намерения даже. 

Не Ви писах, с цел да оплюя хотела (името на въпросния хотел съзнателно не е упоменато в текста - бел.ред.), тъй като притежателят не подозира нищо, най-вероятно. Управителката е отговорна. 

В опит да се схвана с нея и най-малко да измоля един писмен отвод за настаняване по изтъкнатата причина, тя просто ми отхвърли. Каза, че ѝ държа звук и ми затръшна телефона.

Това е. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР